דחוף!!! תינוקת בת חודשיים בסכנת חיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/07/2011 | 10:07 | מאת: רון רון

שלום וברכה, לפני כחודשיים, נולדה במישפחתי תינוקת, אחות לשלושה אחים נוספים, קטנים (הבוגר בניהם בן 6). מייד זוהתה אצלה בעייה חמורה מאחר והיא מפרכסת כל 20 דקות למשך 20 דקות!!! התינוקת מאושפזת בי-ם ומחלתה מוגדרת ע"י הרופאים כאוטה-רה וכעת הם צופים כי היא תחיה עד גיל שנה... מיותר לציין עד כמה הבשורה מרה ואת הקושי הנורא לעכל אותה. בכוונתנו לקחת אותה להתייעצות וקבלת חוות דעת רפואית נוספת. אנא עזרתך במתן שמות מומחים. בבקשה תגובה בהקדם.

רון שלום, אכן OTAHARA היא מחלה קשה, לכם בודאי קשה להתמודד עם הבשורה ואתם מחפשים כל עזרה אפשרית. לצערי, במסגרת הפורום אינני יכולה להמליץ על בית-חולים ספציפי או רופא ספציפי, אך אני בטוחה שבי-ם עשו לתינוקת בירור מקיף. לחוות-דעת נוספת עליכם לחפש רופאים מומחים בנוירולוגית-ילדים, המתמחים במחלות נוירוגנטיות ומטבוליות. אני מאחלת לתינוקת החלמה והצלחה בטיפול! בברכה

07/08/2011 | 11:18 | מאת: יהושע

ממליץ על שרה קיויתי.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים