מחפש מומחה לשיקום פגיעות מח וראש אצל ילדים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

19/06/2011 | 10:27 | מאת: עובדיה שלמה

הבן של חברה שלי סבל לאחרונה מ AVM ובעקבותיו מדימום תוך מוחי. הוא עבר ניתוח להוצאת כריש הדם ולניקוז הדם. הוא מתחיל להתאושש ועבר לשיקום בתל השומר במחלקת שיקום ילדים. כרגע אינו מזיז את יד ורגל ימין ואינו מדבר. מתקשר בצורה מאד מוגבלת. אנו מחפשים שמות של מומחים בתחום שיקום ילדים מפגיעות ראש על מנת לקבל חוות דעת בקשר עם מצבו ואשמח אם תפנו אותי למס' מומחים בארץ או בעולם.

25/06/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר אילת הלוי

עובדיה שלום, מחלקת שיקום בתל-השומר נחשבת למחלקה מצוינת. אין באפשרותי להמליץ על מחלקות ספציפיות במסגרת הפורום. החלמה מלאה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים