עזרה דחופה הרטבה ביום לילדה בת 8

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/12/2010 | 10:52 | מאת: אתי

שלום שמי אתי ואני אמא לאופיר בת 8 ולשובל בת 4. אופיר לא מפסיקה להרטיב במשך היום 3 - 5 פעמים ביום. לפעמים גם בורח לה בלילה אך לעיתים רחוקות. היינו בטיפול באסף הרופא היא טופל במשך חצי שנה בנוביטרופן אך זה לא עזר. האם יש טיפול נוסף? מה אני צריכה לעשות כדי שהיא תפסיק???????? הלכנו כבר לטיפול בהדרכת הורים אך גם זה לא עזר. אני שמח לתשובה מהירה תודה רבה.

אתי שלום, אם אופיר לא מרטיבה בלילות אז לא נראה שמדובר בבעיה נוירולוגית. כדאי להמשיך בירור וטיפול במרפאה שמתמחה בבעיות הרטבה או אצל נפרולוג-ילדים (מומחה למחלות של הכליות ודרכי השתן של ילדים). הנ"ל קיימים בקופות החולים או בבתי-החולים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים