בני בן ה8 אובחן כילד עם הפרעות קשב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/05/2011 | 16:42 | מאת: אראל

שלום לכולם בני הן ה8 אובחן לאחרונה כסובל מהפרעות קשב וריכוז אחרי האחבון התחלתי לשים לב לדברים רבים שקיימים גם אצלי, אבל אני בן 40 !!! האם יש מקומות לאבחון מבוגרים? האם הפרעות קשב הן תורשתיות?

שלום אראל, אכן, להפרעת קשב וריכוז יש מרכיב תורשתי ברור. שכיח שלאחר שילד אובחן כסובל מהפרעת קשב וריכוז, ההורה מזהה סימפטומים דומים אצלו ו"מאבחן את עצמו". יש בהחלט מקומות שמאבחנים מבוגרים, תסתכל בפורומים הנוספים (מצד ימין...). בהצלחה

14/05/2011 | 19:20 | מאת: בני

יש מקום שנקרא דרך מהות, ראיתי ראיון עם מי שמנהלת אותו ד"ר נעמי אני לא זוכר את שם משפחתה היא הייתה בתוכנית המקצוענים ונראה שהיא מאוד מבינה את מה שעובר עלינו אישתי עומדת לעבור אבחון בדר מהות גם בעקבות כך שזיהנו שלבת שלנו ולה יש הרבה מאוד "סימפטומים" דומים שיהיה בהצלחה לך ולילד !

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים