כאב ראש אצל ילד בן שנתיים
דיון מתוך פורום נוירולוגיית ילדים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב, בני בן שנתיים וחמישה חודשים. לאחרונה מתלונן על כאב בראש אחורית כאשר הוא בשכיבה או מוריד את הראש למטה…ובנוסף מעיד על כך שהוא שומע קול של זבוב בראש.. האם הדבר מדאיג? "
שלום, כן, אתם צריכים לפנות בהקדם לרופא הילדים ולנוירולוג ילדים, וכן לבדיקת רופא עיניים ומדידת דופק ולחץ דם. בברכה
פנינו למיון, סירבו לעשות לו צילום סי טי בגלל סכנת קרינה- טענו שהוא קטן מדי לצילום. נעשתה בדיקת עיניים ויצאה תקינה. על מה קול של זבוב יכול להעיד בראש.. אודה להסבר ממך בטרם פנייתי שוב לרופא ילדים.
את מתארת מספר "דגלים אדומים" בהקשר של כאב ראש: 1. הגיל הצעיר של בנך 2. הכאב בחלק האחורי של הראש 3. הכאב חדש (לאחרונה) 4. קול של זבוב בראש יכול להיות טינטון (Tinnitus), שעלול להיגרם ע"י לחץ תוך גולגלתי מוגבר. שילוב כל התלונות האלו יחד הוא מדאיג, ואתם צריכים להיבדק בימים הקרובים ע"י נוירולוג-ילדים או נוירוכירורג-ילדים, ולעשות MRI (בהרדמה בגלל הגיל הצעיר) או CT בהקדם. בהצלחה!