הפרעות שינה - RBD אצל נער ?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/05/2024 | 17:46 | מאת: אג

לאחר כמה שנים שהוא סובל מהפרעות שינה (שינה לא רציפה, התעוררויות רבות ותנועתיות רבה בשינה), בני בן ה-18 עבר לפני חודש לילה במעבדת שינה והיום קיבלנו את האבחון - RBD (REM Behavior Disorder). ממה שקראתי - מדובר באיבחון שהוא מאוד מאוד נדיר בגיל הזה, בעיקר כשאין שום הסבר לתופעה (אין בעיות התפתחותיות, לא נוטל תרופות או חומרים אחרים). מעבר לנסיונות להקל באמצעות טיפול תרופתי - עם מי כדאי להתייעץ בנושא ? להבנתי - נוירולוג עם ניסיון טיפולי ב-RBD מתמחה בעיקר בקשישים, ונוירולוג ילדים יהיה חסר ניסיון עם RBD...

שלום? ערב טוב? (או כל מילת נימוסין שתבחר/י, כך מקובל). עליכם לפנות לרופא מומחה להפרעות שינה בילדים או מבוגרים. (מקובל גם לסיים ב"תודה" או "אשמח לתשובה" וכו'). בבקשה, בברכה

12/05/2024 | 02:57 | מאת: אג

שבוע טוב. את כמובן צודקת לגמרי לגבי חוסר הנימוס שלי - אני מתנצל. ותודה רבה על התשובה !

בשמחה ☺

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים