ראש גדול בבן שנה בדיוק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/03/2024 | 22:09 | מאת: מאור

שלום רב הבן שלי בן שנה בדיוק נולד עם הקף ראש 36 היום נמדד הקף ראשו 49.1. האחות אמרה שלא תקין וצריך לעשות אולטרסאונד ואז אמרה שהמרפס סגור לא יודעת ושנתייעץ עם ניורולןג. הוא מתפתח יחסית בסדר חוץ מזה שהוא לא מדבר עדיין אחוזון גובה -30 אחוזום משקל- 50 מה היית ממליצה לנו תודה

מאור שלום, אני ממליצה שתפנו לנוירולוג, הבן ושני ההורים (כדי למדוד את היקף הראש לכולכם), עם עקומות של היקף הראש, המשקל והגובה מהלידה ועד היום. זה לא דחוף, אפשר בטווח החודשים הקרובים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים