צחוק באפילפסיה האם אפשר לטפל בזה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/03/2024 | 23:40 | מאת: אופק

שלום יש לי שאלה אני חולת אפילפסיה ואני כל הזמן צוחקת איך זה מתבטא על ידי ביטוי האם אפשר לטפל בנושא הזה תודה רבה נמאס לי כבר לצחוק ליד ילדים אם יש טיפול אפשר להצעה

09/03/2024 | 00:11 | מאת: אופק

שכחתי להגיד שאני בת 17

אופק שלום, אם התקפי האפילפסיה שלך מתבטאים כצחוק בלתי נשלט, וה-EEG תומך בכך - אז צריך למצוא את התרופה המתאימה לך מבין כל התרופות לאפילפסיה. אבל יתכן שהסיבה לכך שאת צוחקת היא לא ההתקף האפילפטי עצמו - אולי הגורם הוא רגשי (מתוך מבוכה) או התנהגותי (חוסר בקרה עצמית). אני מבינה שהצחוק שלך ליד ילדים גורם לך אי נעימות ושאת ממש רוצה להפסיק את זה. ולכן חשוב שתפני עם ההורים לנוירולוג שמטפל בך ומכיר את האפילפסיה שלך, ותתייעצו איתו לגבי הצחוקים. בהצלחה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים