רעד בראש לילדה בת 8 שאובחנה עם מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/02/2024 | 16:32 | מאת: סיגל

בת 8.5 אובחנה עם מיגרנה עקב התקפים של כאבי ראש המלווים בהקאה (ההתקף קורה פעם בשבוע וחצי בממוצע, ובעבר היה פעם בחודש בערך). התקף אחרון לפני שבוע וחצי. לפני 3 ימים שמתי לב לרעד בראש, כמו הנהון, בעת צפיה בטלויזיה, אכילה ואפילו שכיבה. הרעד לא מלווה בכאב ראש, והילדה מתנהגת רגיל. האם מדובר בדגל אדום של מיגרנה? מה זה יכול להיות? אני מודאגת ממש.

שלום וערב טוב (בפניה לגורם כלשהו מקובל לפתוח במילת נימוסין כלשהי, ולא מיד בשאלה עצמה). רעד לא קשור למיגרנה. צלמו סירטונים של הילדה בזמן הרעד, ותראו לרופא הילדים. (ומקובל לסיים בתודה) בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים