בן 10 חודשים שינה קלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/02/2024 | 09:54 | מאת: הללי

היי תינוק בן 10 חודשים עם בעיות שינה קשות ברקע היה מאובחן עם ג'יטריקס שחלף 🙏 הוא כל הזמן קופץ מתוך שינה-קפיצות של הגפיים ללא קשר אם יש רעש או לא כל הרדמות זה קורה כמה פעמים גם ביום וגם בלילה. מחזורי שינה ממש קצרים אמרתי לרופאת ילדים שלי שזה נורא מפחיד אותי כי קראתי בגוגל דברים מפחידים כגון אפילפסיה היא אמרה לי שדווקא בגלל שזה קורה בשינה ולא בערות אין לי מה להילחץ. ודי נפנפה אותי האם היא צודקת? תודה רבה

הללי שלום, סביר שהרופאה צודקת, אבל אם את חושבת שהשינה של בנך לא תקינה ושהקפיצות חריגות - כדאי לצלם מספר סרטונים של התנועות בזמן שינה, ולפנות לרופא מומחה להפרעות שינה בילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים