שלייה אחורית פתח דרגת בשלות היא 1

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/01/2024 | 14:07 | מאת: עאיישה

שלום אני בת 27 זה הירין מספר 5 תאקין ווסת האחרון 12/09/23 עשיתי סקירה מוקדמת בשבוע 16+2 אמר לי הרופא שהשלייה אחורית פתח דרגת בשלות 1 זה הפעם הראשון ששומעת בשלייה פתח בבקשה מה זה ואם זה מסוכן מה אני יכולה לעשות ומה יהייה בלידה תודה רבה על הסבלנות

עאיישה שלום, לצערי אני לא יודעת לענות לך - אני נוירולוגית ילדים ולא מבינה בנושא שיליית פתח. את צריכה להפנות את השאלה לפורום של גינקולוגיה, רפואת נשים או מיילדות. הריון קל!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים