אפילפסיה כללית ללא התקפים ברורים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/01/2024 | 09:39 | מאת: שיראל

לאחר בירור בוצע וידיאו eeg 72 שעות התשובה שהתקבלה בנמנמום נראתה פעילות רקע אחורית hz8 במידת אירגון טובה יותר מימין אשר הייתה ראקטיבית לפקיחה וסגירת עיניים.נראו גלי v וK COMPLEX וכישורי שינה סימטרים וסינכרוניים. פעילות זיזים ביפרונטאלים פרוקסיזמלים או ברצפים של זיזים פולימורפייים שנמשכו עד 8 שניות, ללא אבולוציה מורפולגית או פיזור, נראו בשינה בלבד. פעילות זיז גל מהירה אירגולרית כללית לא תקופה . האם eeg כזה מצדיק אבחנה של אפילפסיה ?

שלום? ערב טוב? בוקר טוב? לא ניתן לקבוע לפי המידע הזה. תודה? בבקשה...

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים