ילדה בת שנתיים שמגלגלת עיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/01/2024 | 20:52 | מאת: מאיר כהן

שלום דוקטור מזה כמה ימים שהילדה בת שנתיים מגלגלת את העיניים מעלה ,זה קורה כמה פעמים במהלך היום ,חשוב לציין שזה החל כאשר היא הייתה חולה היא כמה ימים עם חום ושיעולים ,האם זה קשור אחד לשני ? או שזה סתם במקרה שזה קרה יחד ? ממה זה יכול לנבוע ? ומה צריך לעשות ? היינו אצל רופאת משפחה היא נתנה הפניה לנוירולוג ולeeg אך אמרה לעשות כאשר היא מסיימת את המחלה תודה מראש

שלום, אם תנועות העיניים ממשיכות - אני מציעה לפנות לחדר מיון, עם סירטונים שתצלמו כדי שרופא המיון יוכל לראות במה מדובר, ולהתייעץ עם נוירולוג לפי הצורך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים