ממצאי mri עובר שבוע 31

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

24/12/2023 | 20:41 | מאת: שירן

שלום אני בשבוע 31 כל ההריונות והלעדות הקודמות היו תקינים ונולדו ילדים בריאים עשיתי mri עובר ואלה הם הממצאים: לא הודגם CSP ,חוסר קורפוס קלוזום עם קולפוצפליה. ורמיס היפופלסטי, הזוית הטגמנטו-ורמיאנית מורמת, החדר הרביעי מורחב בציר קידמי- אחורי ופתוח אחורה. אם אפשר הסבר תודה

שירן שלום, הממצאים ב-MRI מעידים על הפרעה מבנית מוחית, גם בחלק שמחבר בין שני חצאי המוח הגדול (חוסר קורפוס קלוזום וקבום ספטום פלוצידום), וגם במוח הקטן (שאר הממצאים). ההפרעות המבניות האלו עלולים לגרום לקשיים נוירולוגים והתפתחותיים. אני מניחה שתזומנו לוועדת רופאים מומחים, שתסביר לכם על משמעות הממצאים באופן מדויק יותר, וכן יבררו מה גרם להם. בהצלחה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים