טיקים כתוצאה ממשחקי מחשב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

19/12/2023 | 02:07 | מאת: אורן

שלוח דוקטור, התגייסתי מלפני שלושה חדשים. לפני שהתגייסתי הייתי מכור למשחקי מחשב בערת כמו חודשיים וחצי, זה היה בערך ברמה של עשר שעות ביום. עכשיו שהתגייסתי התחלתי להרגיש מין טיקים וקצרים במוח. קישרתי את זה לתקופה של המשחקי מחשב וחשבתי שהמוח ישתקם ויתקן את עצמו לאחר השינוי שחל בו לאחר התקופה הקשה של משחקי המחשב. בינתיים זה עדיין לא קרה ואני עדיין מרגיש הרבה קצרים ולפעמים טיקים. האם המוח עוד יוכל לשקם את עצמו?

אורן שלום, אני לא מבינה מה הכוונה "טיקים וקצרים במוח". תפנה לרופא הצבאי להערכה, ותבקש הפניה לנוירולוג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים