פענוח EEG בעירנות ובחסך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/12/2023 | 10:48 | מאת: מורן

שלום רב, ביתי בת ה 9.5 עברה EEG בעירנות ובחסך שינה בעקבות תלונות מצד המחנכת על התנתקויות במהלך השיעור בתשובת הפענוח כתוב :תרשים ערנות ושינה תקין. ללא פעילות אפילפטיפורמית או האטה מוקדית. לציין נרשם באופן חד פעמי גל איטי בלתי ספיצפי באיזור פרונטאלי דו צדדי אשר המשמעות הקלינית אינה ברורה. לשאלתי מה הוא הגל האיטי והאם עלי להמשיך בירור ?

מורן שלום, אין לי מספיק פרטים כדי לענות לך. פני לרופא ששלח את בתך לאא"ג. תודה? בבקשה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים