אשמח לדעתך בבקשה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/12/2023 | 14:11 | מאת: דני

שלום דוקטור תודה על המענה אשמח מאוד לשמוע גם את דעתך על התרשים בוצע רישום EEG בערנות במכשיר דיגיטלי רב ערוצי. מקצב אלפא סימטרי בתדר פעילות בטא נמוכת אמפליטודה הופיעה באזורים הקדמיים. לא הופיעה פעילות אפילפטיפורמית. הבהובי אור לא נרשמו שינויים. אשמח לדעתך האם יש משהו "חריג"? תודה רבה

אני לא יודעת מה גיל הנבדק, ואם האא"ג בוצע בעירנות או בשינה, ומה קרה בסגירה ופתיחה של העיניים. עליך לפנות את הנוירולוג שהפנה את המטופל לאא"ג ולקבל הסבר ממנו, ולא ממני או מכל רופא שלא מכיר את פרטי המקרה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים