בת 5 טשטוש בעין וסיבובים בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

25/11/2023 | 00:03 | מאת: מאור 123

שלום ד"ר הלוי בתי בת ה5 מדי פעם אומרת שמרגישה שמשהו זז לה בראש. בהתחלה היה ברכב או שהרכב עושה סיבובים בחניון פעם אחד בשכיבה ועוד פעם בכניסה למקלחת. משהו רגעי לטענתה. זה התחיל לפני שנה כמה פעמים ואז הפסיקה לדבר על זה. לפני שבוע אמרה שבעין ימין לפעמים כם רואה מין טשטןוש אן איזה קו אלכסוני יורד ועולה גם רגעי. במרס עשינו בדיקת ראיה הכל היה תקין.מבין שצריך לעשות שוב ראיה ונוירו .האם את מכירה תופעה כזאת כי ראיתי שהגבת פעם למישה ב 2018 עם מקרה דומה תודה

מאור שלום, לגבי האירועים ש"משהו זז בראש" - יתכן שבתך חשה סחרחורת בנסיעה סיבובית. יתכן שגם בשינויי תנוחה כשקמה משכיבה או נכנסה למקלחת. לגבי ההפרעה בראייה - צריך רופא עיניים ילדים, רצוי נוירואופטלמולוג ילדים. בכל מקרה, חסרים פרטים רבים בסיפור, גם לגבי האירועים השונים עצמם, וגם לגבי רקע בריאותי ומשפחתי, ובדיקה נוירולוגית. פנו לנוירולוג ילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים