בדיקת לא חסר שינה Eeg

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

21/11/2023 | 19:00 | מאת: עידו יחזקאל

בן 32 ‎נרשמה פעילות רקע אחורית בתדירות של 7-8 לשניה מגיבה לפקיחת עיניים, בטא קדמי. בעת אוורור יתר: נרשמו גלי טטא בתדירות של 5-6 לשניה, גלים חדים פרונטו-טמפולרי שמאלי עם היפוך פזה. ללא שינויים לגירוי אור.

.

25/11/2023 | 11:03 | מאת: עידו יחזקאל

בן 32 ‎נרשמה פעילות רקע אחורית בתדירות של 7-8 לשניה מגיבה לפקיחת עיניים, בטא קדמי. בעת אוורור יתר: נרשמו גלי טטא בתדירות של 5-6 לשניה, גלים חדים פרונטו-טמפולרי שמאלי עם היפוך פזה. ללא שינויים לגירוי אור אשמח לתשובתך תודה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים