אשמח להסבר בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/11/2023 | 19:33 | מאת: גרשון

שלום דוקטור תודה על המענה. התוצאה בMRI היית בזמן דלקת במוח ולא אחרי הדלקת- "ממצא מקרי מעוגל מתאדר בפורמן מגום מימין (חתך 1001-21) בקוטר 4 מ"מ המתאים במקום הראשון ל - .Benign Enhancing Foramen Magnum Lesion" לאחר כחודש שעשיתי MRI חוזר לא הוזכר הממצא הנ''ל. דווקא צויין באופן כללי כחלק מהתשובה של הMRI החוזר "ללא האדרה פתולוגית" לפיכך, אני יכול היות רגוע במובן הזה?

אם ה-MRI החוזר תקין לחלוטין, אז אפשר להיות רגוע, אבל רק בתנאי שהנוירולוג שלך ראה את התשובות ואמר שאפשר להיות רגוע. הרי ברור לך שאני לא יכולה לתת אבחנות והמלצות במסגרת הפורום רק על סמך תשובת MRI חלקית, ומבלי לדעת את כל מהלך המחלה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים