מצמוץ עיניים לא סמטרי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/11/2023 | 21:41 | מאת: אמא

שלום, בני בן 15 . צילמו אותם סרטון לבית הספר ושמתי לב שבסרטון הוא מצמץ באופן לא אחיד בעניים. עין אחת נסגרת מהר יותר משניה אבל רק אם את מרוכזת בסרטון תראי את זה . מה יכולה להיות הסיבה יש לציין יש לו עיניים רחבות או גדולות כמוני היינו לפני חודשיים בבדיקה אצל רופא עיניים שגרתית לפני בית הספר והכל היה תקין הוא בריא התפתחןת תקינה נלחצי קצת במציאות לא מרגישים את זה התפתחות תקינה בדיקות דם תקינות

08/11/2023 | 21:42 | מאת: אמא

בסרטון היה מדבר מול המלצמה

09/11/2023 | 08:09 | מאת: מירי

יש לציין שבקשו ממנו לדבר לסרטןן ואז הוא היה לחוץ אני שמתי לב בבית ובמציאות מולי לא ראיתי את זה אולי כי היה לחוץ? בסרטון

שלום, כמובן שלא ניתן לענות לשאלותייך במסגרת הפורום. אני מציעה שתפנו לרופא עיניים עם הסירטון, ואם בדיקתו תקינה - תשאלו אם לדעתו צריך לפנות לנוירולוג ילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים