Adhd ומלטונין לילד בן 8

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/11/2023 | 20:14 | מאת: בר

בן 8 . רזה -21 קג.עם הפרעות קשב. כרגע לא נוטל טיפול תרופתי.הומלץ רטלין במידת הצורך. מאוד מתקשה להרדם, ממש מתסכל אותו.מסתובב במיטה מצד לצד שעות. בלילה ישן די רצוף .שמעתי על מלטונין ורופא הילדים לא שלל אבל הפנה לשאול נוירולוג .אשמח לדעתך וגם האם יש לזה אפקט ממכר או תלות ואם אפשר סוג ומינון אודה מאוד

בר שלום (כן, שלום), אין אפשרות לתת מענה לשאלותיך במסגרת הפורום, ובוודאי לא להמליץ על טיפול תרופתי כזה או אחר בלי להכיר את הילד היטב. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים