העיינים כלפי מעלה וראש מעט מטה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/10/2023 | 13:18 | מאת: אתי דודיאן עיינים

שלום, הבן שלי כבן שנה וחודשים בריא לחלוטין בלי שום רקע..או בעיות במהלך ההריון..לפני כשבוע שבוע וחצי הבחנתי שפעם פעמים היום למשך שעה העיינים שלו קצת כלפי מעלה והוא מוריד טיפה את ראשו ממהזה יכול לנבוע?הוא כן רואה דברים הוא כן מתמקד ועוקב אשמח לתשובה בשאר מהלך היום הוא כן פעיל כן העיינים שלו רגילות לחלוטין האםזה משהו שכן יכול לחלוף?ולעבור?

אתי שלום, סטייה של המבט או מנח לא שגרתי עלולים לנבוע מבעיה בעיניים, בצוואר או במוח. יתכנו אבחנות שונות שיסבירו את התופעה. חשוב להבין למה בדיוק את מתכוונת, כמה זמן זה נמשך, ושאלות רבות נוספות. אני מציעה שתפנו לרופא הילדים שלכם ולרופא עיניים. ואם תוכלי לצלם את האירועים בסירטון ולהראות להם - מה טוב. בברכה

01/11/2023 | 20:27 | מאת: אתי דודיאן

זה מופיע פעמים ביום בערך למשך שעתיים 3 ואז זה חולף ועובר..והכח הופך להיות רגיל הוא מאוד חיוני ורואה היטב רק שזו תופעה מאוד מלחיצה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים