בת 20 בדיקת EEG בחסך שינה עקב פרכוסים בשינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

29/10/2023 | 10:00 | מאת: EEG חסך שינה

בת 20 ביצעתי EEG בחסך שינה עקב פרכוסים בשינה תוצאות: נרשמה פעילות רקע אחורית בתדירות של 5-6 לשניה טטא קדמית נרשמו קישורי שינה ,k קומפלקס לא נצפתה פעילות פרוקסיזמלית האם זה תקין? אשמח לתשובה

שלום? ערב טוב? בוקר טוב? (מן הנימוס לפתוח את שאלתך באחד מאלה). ולשאלתך: באא"ג אין פעילות אפילפטיפורמית, אך פעילות הרקע האחרוית לא תקינה ואיטית מדי לגיל 20. בכל מקרה, אא"ג תקין לא שולל אפילפסיה או בעיה מוחית אחרת שבגללה הוא בוצע. את צריכה לשלוח את תשובת האא"ג לנוירולוג שלך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים