רגל רועדת אצל ילד בן 9

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/10/2023 | 18:39 | מאת: עינבל

ערב טוב בני בין ה9 בחודש האחרון יש לו רעד פתאומי ברגל זה קרה פעמים שרצנו לחדר מדרגות שהיתה אזעקה רעד למס שניות ופעם אחת בבית שלא היתה אזעקה ,עשינו בדיקת mri ראש והבדיקה יצאה תקינה ממה זה יכול להיות אשמח למענה בגלל המצב מלחמה תודה שבוע טוב

ענבל שלום, לצערי אני לא יכולה לענות לך במסגרת הפורום. לא ברור לי טיב הרעד, אם יש תלונות נוספות, אם יש ממצאים בבדיקה הנוירולוגית, ויש עוד שאלות רבות על הרקע המיילדותי / בריאותי / משפחתי / התפתחותי של בנך. חשוב שתחזרו לנוירולוג הילדים שהפנה את בנך ל-MRI. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים