טיקים שהתחילו בגיל שנה ושבע ועדיין ממשיכים הילדה כבר בשנתיים וחודשיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/10/2023 | 00:14 | מאת: הדס

הבת לי החלו לה משיכת כתפיים בגיל שנה ושבע למעלה למטה למעלה למטה עד היום- שנתיים וחודשיים כאשר אני שמה לב שהתדירות שלהם עולה לאחרונה. למשל: שהיא מתרגשת ממשהו שמתי לב שזה קורה ואת הפעמים הנוספות של זה קורה לא הצלחתי להבין למה זה קורה- מה עושים??? האם צריך לטפל תורפתי? רפואה סינית? אני גם לא מצליחה לצלם שזה קורה

הדס שלום ( מקובל לפתוח ב"שלום", "בוקר טוב", "ערב טוב" וכו'). אין באפשרותי לענות לך בלי לראות באיזו תנועה מדובר. או שתצלמי בכל זאת את התנועות, או שתיגשי לרופא ותדגימי לו במה מדובר. בברכת שלום ושלווה (מקובל לסיים פנייה ב"תודה" וכו')

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים