דפיקות בראש ,.........

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

15/10/2023 | 11:20 | מאת: אמא

שלום בת 5 הייתה צופה בטלוויזה בשכיבה ואז אמרתי לה לבוא לעושת מקלחת ואז היא אומרת לי מרגישה הראש שלי דופק והיא ציינה שזה מאחורה אחרי כמה דקות שאלתי אותה אם זה עדיין והיא ענתה לי שזה נעלם האם יש משהו מדאיג לא היה תסמינים אחרים הילדה חיונית

15/10/2023 | 13:49 | מאת: אמא

אני צריכה לתקן היא היית שוכבת על הבטן והידיים שלה מתחת לצוואר וצופה בטליווזיה האם אולי זה קשור לתנוחה שהיא עשתה כאילו הצוואר לאחורה היה כי הידיים מתחת לפנים תוך שכיבה על הבטו

שלום, אין לי מספיק מידע כדי לענות לך. אני מניחה שאם המצב מאד הדאיג אותך אז פנית לרופא הילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים