שאלה בנושא מערכות עצבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/10/2023 | 15:16 | מאת: תינוקת בת 9 חודשים

שלום, יש לי תינוקת בת 9 חודשים מגיל 4 חודשים בערך היא מידי פעם שהיא רוצה אולי לבטא את עצמה היא עוצרת ומרעידה את הפנים כמו זעם כמו שאדם מתעצבן והוא מביע סגירת שיניים ומפעיל עצבים בגוף זה קורה לעיתים קרובות לא מבינה אם זה תקין אשמח ליעוץ

שלום, לפי התיאור שלך נשמע לי שזו תגובה תקינה, אבל אני ממליצה שתצלמי סירטונים של התופעה ותראי לרופא הילדים. הרי ברור שרק לפי שתי שורות שכתבת אין באפשרותי לתת לך תשובה חד משמעית. בברכה בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים