זליגת חשמל...........

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/10/2023 | 09:39 | מאת: בר

שלום וברכה. לפני 5 ימים התארחנו במקום שמסתבר שהיה בו דליפת חשמל במקלחת. כשמתקלחים כל עוד נוגעים בשפורפרת מרגישים את הזרם החשמלי. אני בהריון שבוע 26, מרגישה טוב . ומרגישה תנועות עובר. אך האם יתכן שיהיה פגיעה נוירולוגית ביילוד בעקבות זה? האם ידוע על מקרים בעבר?. מודאגת. תודה רבה על תשובתך!

בר שלום, למיטב ידיעתי, אם את עצמך לא קיבלת מכת חשמל ולא נגרם לך נזק - סביר שגם לעובר לא נגרם נזק. אני ממליצה לך להתייעץ עם מרכז ליעוץ טרטוגני, שמתמצא במחקרים בעוסקים בנזק שנגרם לעובר כתוצאה מחשיפה לזיהומים, חומרים טוקסיים ומצבים נוספים (קרינה, התחשמלות וכו'). כמו כן, כדאי להתייעץ עם רופא הנשים שלך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים