ילדה בת 5 כאב ראש לשניות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

15/09/2023 | 13:51 | מאת: אמא

שלום בת 5 בראיה ברוך השם לפעמים אולי פעם בחודש מתלוננת על כאב ראש ללא מחלה ויראלית אבל היא אומרת זה וממשיכה לשחק ולהיות פעילה היום היא מנוזלת וסתימה אפית וכאב אוזן שמלווה בשעווה סותמת את האוזן בזמן ארוחה צוהריים היא תפסה הראש שלה מאחורה ואמרה כאב הראש אבל היא הייתה חיונית המשיכה לאכול ושוב שאלתי אותי אמרה לי שזה עבר אני קצת לחוצה מזה האם אפשר להיות לפעמים כאב ראש עובר אצל ילדים בשניות ולא תהיה חס וחלילה משהו חמור שנה שעברה הלכנו לנירלוג עשתה לה בדיקת גופנית ואמר שהכל תקין כולל תנועות וכל מיני דברים אשמח לחוות דעת

שלום, אם עברה שנה והתלונה זהה וללא החמרה, אז אפשר להיות פחות לחוצה. אבל אני כמובן לא יכולה לחוות את דעתי כי חסר לי הרבה מאד מידע. אם את מודאגת מאותה התלונה שממשיכה, למרות שנוירולוג בדק אותה - קבעי שוב תור לנוירולוג ילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים