אורפריל נגד מיגרנה במיון לילד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/08/2023 | 16:22 | מאת: אמא

שלום יכול להיות ש-400 מג אורפריל בוריד זה טיפול לעצירת מיגרנה בילד? כי במיון כשהגעתי סרבו והנוירולוגית אמרה שם שזו העמסה וזה מסוכן. מסוכן למה? תודה רבה

שלום, כשיש מיגרנה חזקה וממושכת, שלא חולפת עם תרופות וגורמת לסבל רב - טיפול באורפיריל תוך ורידי הוא טיפול ידוע ומקובל, אם כי לא שכיח בילדים. אני לא יכולה לדעת למה הנוירולוגית אמרה שזה מסוכן ספציפית לילד שלך - כל מטופל לגופו, ותצטרכי לשאול את אותה הנוירולוגית. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים