אימון שינה לתינוק - דחוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/07/2023 | 19:39 | מאת: נעמי

התחלנו לפני מספר ימים תהליך אימון שינה בליווי יועצת לתינוק בן חצי שנה, במטרה להכין אותו לקראת כניסה למסגרת (רגיל להירדם רק על הידיים וחוששים מהטראומה שתיגרם בגן). התהליך לכאורה הדרגתי ואין בכי לא מטופל, כלומר יושבים עם כסא ליד המיטה ומניחים עליו יד, וברגע שבוכה מרימים אך מחבקים סטטית ומניחים ברגע שנפסק הבכי, וחוזר חלילה. אך הבכי הוא לעיתים סוער וממושך ולא נרגע על הידיים. שאלתי - האם יכול להיגרם נזק נוירולוגי/אחר כתוצאה מהתהליך? אציין כי התינוק אובחן עם hie בדרגה 1.

תשאלי את היועצת.

06/07/2023 | 23:56 | מאת: נעמי

מקווה שזו לא תגובה צינית לשאלה של אמא מודאגת. היועצת אינה רופאה והידע שלה לא מניח את הדעת מבחינתי ועל כן רציתי לשאול אותך.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים