צוואר תפוס בחלק האחורי של הראש מזה חצי שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/06/2023 | 16:17 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל משיתוק מוחין והידרוצפלוס . לפני כחצי שנה היה לי אירוע שנתפס לי הצוואר וחשבתי שאולי זה יעבור … חיכיתי וחיכיתי וזה לא עבר , הלכתי לפיזיותרפיסטית ועשיתי תרגילים לצוואר וזה עדיין לא עוזר והיא לטענתה אומרת שהכל תקין ושזה יעבור . כאבי הצוואר מורגשים בעיקר בעורף עם הקרנה לחלקו האחורי של הראש . מה זה יכול להיות ? האם יכולה להיות לכך סיבה נוירולוגית ? אשמח לתשובה מהירה

יוני שלום, 1. אני ממליצה שתפנה לנוירולוג (בגלל כאבי צוואר וראש מסיבה לא ידועה - יכולות להיות לכך מספר סיבות), ולנוירוכירורג (בגלל ההידרוצפלוס, שעלול להיות קשור לכאבי הראש והצוואר). יתכן שיבקשו MRI חוזר. 2. למה תשובה מהירה לכאב של חצי שנה? בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים