כאב בזמן מנוחה בעת הנחת הראש למנוחה או על כרית .

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

19/06/2023 | 15:43 | מאת: אביעד

שלום וברכה מזה כהרבה זמן אני סובל מכאב דווקא כאשר הולך לישון או מניח את הראש למנוחה ניהיה לי כאבים בכתפיים וצוואר האמצעי. המשולש ...וכאשר קם ומתחיל פעילות לאט לאט הכאב עובר עד הצהריים 2 /3 כבר אין כאב כמעט וככה כל יום ניסתי כל מיני כריות ולא צלח לאחרונה ניסתי כרית סתם ממש מעפנה ופחות התעוררתי עם כאב כמובן שעדיין אבל הרבה פחות אך זה לא כרית מתאימה לשינה לא תופס את הראש מרגיש שהראש צונח ואיני יודע מה לעשות עם הכאבים? פיזותרפיה ניסתי זמן לא קצר ולא עזר... לכאב.כי בעצם לא היה כאב בעת שעשיתי הכאב בעיקר בכמה שעות הראשונות לאחר שקם בעצם .. מה חוות דעתך ד"ר? תודה מראש אביעד

אביעד שלום, אני ממליצה שתפנה לאורטופד ובמקביל גם לנוירולוג ילדים (אם אתה בן 18 או פחות). בברכה

22/06/2023 | 01:58 | מאת: אביעד

הייתי אצל אורטופד ושלח לפיזו לא עזר ראמטלוג יכול לסייע?

22/06/2023 | 15:44 | מאת: אביעד פיינה

שאלה נוספת האם יכולהיות שרמוטלוג יכול לסייע ? ונירולג בעצם למה צריך? אני באמת לא יודע עשיתי צלילום גב וצוואר כמובן ולא היה משהו חריג בצילום ונשלחתי על ידי האורטןפד לפיזוטריפה ולא עזר

ראומטולוג זה רעיון טוב. ונוירולוג גם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים