Evoh בן 3 חודשים ושבוע

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/06/2023 | 11:05 | מאת: תהילה

שלום רב שאלה שניה בנושא- בן 3 חודשים עקב ג'יטריקס מולד והקף ראש גדול נשלח לאולטרסאונד מוח שם אובחן evoh כממצא יחיד נאמר שייספג עד גיל שנתיים עד לפה מובן לי ואני מנסה לא להילחץ אבל מה עושים אם הקף הראש ממשיך לגדול הבנתי שזה אחד התסמינים של evoh אבל מרגיש לי שבגלל הקף הראש הגדול ביחס לגוף לילד יש בעיות בשיווי המשקל גובה אחוזון 16 משקל אחוזון 30 הקף ראש אחוזון 94 ישנו טיפול? תודה רבה

שלום, חסר מידע רב, ולכן לא ניתן לענות על שאלותיך במסכרת הפורום. פנו לרופא הילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים