עליה בהיקף ראש - תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/06/2023 | 22:21 | מאת: ליהיק

הבן שלי נולד עם היקף 35, שבועיים-36.5, חודש-37.5, חודש וחצי -38.9, חודשיים-40 התפתחותו תקינה לגילו.רופאת ההתפתחות שלחה לאולטרסאונד מח בגלל קצב הגדילה, משקל 4.05 מתחת לאחוזון 3 אבל עולה בקצב אחיד, גובה 55.6 ממצאים קו האמצע וחריצי הממ שמורים.פרניכמת המוח והגומה האחורית ללא ממצא,חלל סבארכנוידלי שמור,חדרי המוח שמורים, ברוחב תקין.ללא ממצא גס בתעלה הקאודו-תלמית,ללא הבלטת LSV מה דעתך?

שלום. דעתי היא שאתם צריכים לפנות לרופא הילדים. תודה? בבקשה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים