רעידות תינוק חוזרות גפיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/06/2023 | 16:35 | מאת: הילה

תינוק נולד עם רעידות בגפיים כבר בתינוקיה בדקו סוכר היה תקין ואז עשו אולטרסאונד מוח שהיה תקין לאט לאט הרעידות פחתו ואמרו כנראה שזה ג'יטריקס או משהו כזה בגיל חודשיים הם נעלמו לגמריי אבל היום הם חזרו (3 חודשים )הילד כל היום רעד גם ידיים גם רגליים אני דואגת מאוד מה עוד לעשות? תודה

הילה שלום, אם היה רעד מלידה, שהשתפר בהדרגה וחלף לחלוטין, ושוב הופיע באופן פתאומי - יתכן שלילד היו צמרמורות כי העלה חום. פנו לרופא הילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים