אולטרסאונד מוח רעידות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/05/2023 | 10:44 | מאת: הילי

היי הבן שלי נולד עם רעידות בגפיים במיוחד בידיים נבדק סוכר תקין מגנזיום תקין ניורולוג אמר שבדיקה תקינה לגיל נשלחנו ל us מוח בגיל צחודש שהיה תקין עכשיו הוא בן 3 חודשים הרעידות כמעט פסקו אבל יש עדיין מידי פעם נשלחנו שוב לus מוח האם זה לא מיותר לעשות לו שוב us ? אשמח לדעתך תודה

הילי שלום, אני לא יודעת למה הפנו את בנך לסונר מוח חוזר, אך אני מניחה שהרופא שקל זאת, ושהחלטתו מבוססת על מחשבה וסיבה. בכל מקרה, אין סיכון בביצוע סונר מוח נוסף. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים