ראש תינוק שרק נולד דאגה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/05/2023 | 11:29 | מאת: מורן

היי נולד לי תינוק עם הקף ראש 37.5 נאמר לי שזה לא תקין עשינו אולטרסאונד מוח בגיל שבועיים שהיה תקין עכשיו הוא בן חודש ו4 ימים וההקף ראש 40.5 האם יש צורך לחזור על הus מוח? אני לחוצה כי אצלנו אין ראש גדול וגם הבכור שלי עם ראש קטן (33 סמ בלידה) אגב משקל לידה שלו 3300 גובה 50 שבוע לידה 38+6 תודה

מורן שלום, אני לא יכולה לענות לך, כי חסר לי מידע רב: מהלך ההריון והלידה, מצבו הבריאותי וההתפתחותי, גובה ומשקל, בדיקה גופנית ונוירולוגית של בנך, הרקע המשפחתי, והיקפי הראש שלכם ההורים. פנו לרופא הילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים