שיתוק מוחין אמא בחרדה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/04/2023 | 20:54 | מאת: שני

היי אני בחרדה קשה כי קראתי בגוגל יש לי תינוק בן חודש עם בעיות רפלקסים שנמצא בברור הלכתי איתו לניורולוג ובכיתי לו שקראתי בגוגל והופיע לי "שיתוק מוחין" הוא אמר שאני יכולה להיות רגועה כי האולטרסאונד מוח של הילד נקי לגמריי. האם הוא צודק? רציתי לשמוע גם דעתך

שני שלום, דעתי היא, שכדי לאבחן שיתוק מוחין או כל בעיה נוירולוגית אחרת, צריך לבדוק את התינוק ולשאול עשרות שאלות שונות על ההריון, הלידה, המצב הבריאותי, הרקע המשפחתי, ועוד. "אולטרהסאונד מוח נקי" לא שולל שיתוק מוחין. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים