שאלה על הסרת שיער שריר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/02/2023 | 08:49 | מאת: ארז

שלום רב מקווה שזהו הפורום הנכון שאלה קצרה , אני מאובחן שנים בסוג מסויים של ניוון שרירים המתבטא בחולשה בגפיים , שאלתי היא האם זה בטוח לעבור טיפולי הסרת שיער כדוגמת אפילציה במקום נקודתי ?

ארז שלום, למיטב ידיעתי, לפני טיפולי הסרת שיער בלייזר המטופל עובר תהליך של פגישה עם רופא, או ממלא שאלון על הרקע הרפואי שלו והשאלון מועבר לרופא מטעם מכון הלייזר. כך שאני לא יודעת לענות על שאלתך, אבל אני בטוחה שרופא המכון/החברה של טיפולי הלייזר ידע לענות. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים