ילד בן 3 חרדת זרים....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

12/02/2023 | 18:18 | מאת: אמא

שלום, יש לי ילד בן 3 תמיד היה קצת ביישן אבל בחודש האחרןן זה החמיר,זה ברמה שהוא לא רוצה להכנס למעלית אם יש אנשים,אם אנחנן הולכים לחנויות שיש אנשים הוא רוצה לצאת ונצמד אליי עם מבט ממש ביישני וחרד.הוא התחיל גם לפחד קצת מחושך ודברים כאלה. בבית בגן ועם אנשים מוכרים הוא לא ככה. האם זה משהו שתקין?מצריך טיפול רגשי או משהו?

שלום, שאלתך לא רלבנטית לפורום של נוירולוגית ילדים. אם את מתרשמת שהפחדים של בנך מפריעים לתפקודו - אני ממליצה שתפנו לפסיכולוגית לגיל הרך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים