עיוורון קורטיקלי אחרי תעונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

12/02/2023 | 11:11 | מאת: ססיל

בוקר טוב, ילדנו, כמעט בן 4 היום, נפצע קשה בתאונת דרכים בגיל 7 שבועות. כתוצאה מהתאונה יש לה עיוורון קורטיקלי ואיחור התפתחותי. אנו מחפשים אנשי מקצוע בכל המגזרים (פיזיותרפיה, ראייה ועוד) בעלי היכרות מעמיקה ונסיון בעיוורון קורטיקלי. עד היום לא מצאנו אנשים מתמחים, אנחנו גרים בעמק חפר. תודה מראש, ססיל

ססיל שלום, במעונות שיקומיים, בגנים של החינוך המיוחד ובמסגרות חינוך רגילות אפשר לבקש מדריכת / מורת ראייה, שתעבוד עם הילד/ה ותלמד את הצוות בנושא העיוורון הקורטיקלי. בנוסף, תוכלו לעבור הערכה במסגרת מחקר ע"י מומחית בתחום, הפיסיותרפיסטית נאוה גלקופ מירושלים. בברכה

12/02/2023 | 21:22 | מאת: ססיל

תודה רבה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים