רעד קל בידיים אצל בחור בן 19

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/11/2022 | 18:20 | מאת: איציק בן מנחם

בני בן 19 יש לו רעד קל בידיים לעיתים, בפרט כשהוא מבצע פעולה עדינה כמו הרמת כוס או הדלקת גפרור, לא תמיד הרעד מופיע אך הוא מציק, בפרט כשהוא חושב על זה. מה זה אומר? והאם צריך לאבחן ואצל מי? תודה רבה על העזרה

איציק שלום, לרוב רעד קל בידיים לא קשור למחלות, אבל אני ממליצה לפנות לנוירולוג (של מבוגרים) כדי לשאול את בנך שאלות נוספות ולבדוק אותו בדיקה נוירולוגית. כדאי מאד שגם אתם, ההורים, תבואו איתו, כי יש שאלות שעליהן הוא לא ידע לענות (כגון על ההריון והלידה ועל הרקע הבריאותי והמשפחתי). בברכה

תשובתי לעיל.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים