תינוקת ישנה רצוף בלילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

24/10/2022 | 18:25 | מאת: גילה

שלום ד"ר, מגיל חודשיים ואילך התינוקת ישנה כ 9 -10 שעות רצוף בלילה, ללא קימה לאוכל. לא הערתי אותה לאכול. ב"ה המשקל שלה תקין. האם זה מסוכן? תודה רבה!

גילה שלום, בחודשים הראשונים לחיים תינוק אמור לאכול כל מספר שעות. למיטב ידיעתי, צום של 9-10 שעות בגיל חודשיים לא בריא, ומומלץ להעיר את התינוק לאכול. אבל אני מציעה להתייעץ עם רופא הילדים שלכם ועם אחות טיפת חלב - סביר שהם מעודכנים יותר ממני (ומנוירולוגים ילדים אחרים) בהנחיות לגבי רפואת ילדים בכלל ולגבי תזונת תינוקות בפרט. בברכה, ובתאבון ☺

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים