טיפת חלב ורופא ילדים שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/09/2022 | 13:08 | מאת: דנה

שלום דר אשמח לדעתך בנושא יש לי קצת חשש לגבי התפתחות של הילד שלי הוא בן שנתיים וארבע אני רואה שהוא לא ככ מתחבר לסביבה מידי פעם לא מגיב לשם לא מתחבר גם שפונים אליו מסתכל ומחייך בביישנות ומסיר מבט. הוא מדבר ממש מעט הרבה פעמיים חוזר בשאלה על מה שאני אומרת.לא אוהב חיבוקים ונשיקות. איתי הוא מתקשר טוב. הלכתי לטיפת חלב ולרופא התפתחות בטיפת חלב ואמרו שהכל בסדר. האם אני עדיין צריכה ללכת לקבל עוד חוות דעת? אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי האם יש ילדים כאלה כמו שתיארתי ובסוף הכל בסדר? אני כבר בחרדות לא אוכלת לא ישנה טוב מתוסכלת ממש. תודה על המענה דר

דנה שלום, לאחרונה הורים רבים פנו אלי בפורום בשאלות עם תוכן דומה לשאלה שלך. אני לא יודעת להסביר מדוע, אבל כנראה שבחודשים האחרונים אימהות רבות חוששות שלילד שלהם יש אוטיזם. אם אחות ורופא של טיפות חלב העריכו את ההתפתחות של בנך והתרשמו שהכל בסדר, זה כמובן מרגיע. אבל אם את בחרדה, מתוסכלת, לא אוכלת ולא ישנה טוב - כדאי שתפני לחוות דעת נוספת לגבי הבן שלך, או לפסיכולוג או פסיכיאטר כדי להקל על החרדה שלך. שנה טובה ובריאה, בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים