ילדה בת שנתיים ושבעה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/09/2022 | 09:40 | מאת: גאיה

שלום דר יש לי ילשה בת שנתיים ושבע ,משהו לא מובן לי . איתי בבית ועם אבא שלה היא ממש מתקשרת ומגיבה עונה על שאלות ורוצה תמיש שנשחק יחד. עם אנשים בחוץ או עם משפחה)היא לא רואה את המשפחה הרבה ,פעם בשבועיים)היא לא מתייחסת אליהם הם קוראים לה מנסים לשחק איתה והכל ןהיא כאילו מתעלמת. האם מצריך בדיקה?

גאיה שלום, קשה לי לענות לך על סמך מידע מועט כל כך. אני מציעה שתתייעצי עם רופא הילדים או אחות טיפת חלב. תודה?... בבקשה! ושנה וטובה ובריאה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים