בת 20 וחצי ,קפיצות שרירים בגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/09/2022 | 08:33 | מאת: קורל

היי בערך שלושה שבועות יש לי קפיצות שרירים בכל הגוף לסירוגין ולתחושת נימול בכף יד וברגל (בערך בגיל 17 חוויתי את ההרגשה הזו עברתי אפילו בדיקה לשרירים באותו גיל והתחושה עברה לי לבד) -חשוב לציין שאני מטופלת עם כדורים לברזל ותמיד היו לי בעיות של מחסור בברזל ובויטמינים כאלב ואחרים רציתי לדעת אם זה קשור למחסור בויטמינים ומה זה יכול להיות בכללי? אשמח לתשובה

קורל שלום, יתכן קשר בין התלונות שאת מתארת לבין מחסור בויטמינים, אך חסר מידע רב על המצב וכמובן חסרה הבדיקה הנוירולוגית. אני ממליצה שתפני לנוירולוג מבוגרים כדי להעמיק בתישאול ולהבין מה קורה לך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים