תינוק בן שנתיים וחצי....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/08/2022 | 11:51 | מאת: בהמשך לשאלתי הקודמת

שלום דר, בהמשך לשאלתי הקודמת אני לא חושבת שיש ליד שלי הפרעות תקשורת אני רק שומעת ויודעת שלפעמיים שאני אומרת משהו או משפט הוא ממש חוזר אחריי . שוב,לא כל הזמן ולא בכל שיחה זה קורה הוא גם מאוד מדבר לעניין ועונה בכן ולא . השאלה שלי האם ילד שלעיתים יש לומאקולליה מצריכה בדיקה בהתפתחות הילד או שזה יכול להיות תקין בגיל שנתיים וחצי? תודה דר

זה יכול להיות תקין בגיל שנתיים וחצי. אם יש לך ספק - תתייעצי עם רופא הילדים ואחות טיפת חלב. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים