פעוט בן שנתיים וחצי.....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/08/2022 | 00:18 | מאת: שירה

שלום רב, יש לי פעוט בן שנתיים וחצי בדיוק, ילד שבין הכל ומדבר יחסית בסדר לגילו אומר משפטיים ויודע להגיד כמעט הכל אבל קצת עם תקיעות ולא תמיד הכי ברור. מה שמטריד אותי זה שהוא לפעמיים חוזר אחרי מה שאני אומרת,כשאני מסבירה לו דברים זה קורה ,לדוגמא,עכשיו מאוחר לילה לא רואים טלווזיה. אז הוא יגיד לי אמא מאוחר? אין טלוויזיה. זה יכול גם להיות שאגיד לו כנס לפה ואחרי שנייה יגיד כנס לפה. אציין שהוא כן עונה בכן ולא אם אני שואלת משהו כל שאלה עונה לעיניין וכן זורם בשיחה אבל הרבה פעמיים גם חוזר האם צריך לבדוק את זה? תודה רבה דר מראש על התשובה

שירה שלום, אני לא בטוחה שהבנתי למה התכוונת בשאלתך. האם צריך לבדוק את מה? אם את חושדת שבנך מדבר עם אקולליה ושיש לו הפרעת תקשורת בספקטרום האוטיסטי, אז בוודאי שכדאי לבדוק את זה. אם לזאת התכוונת, אז פנו למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלכם במקום מגוריכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים